Despre trainer

Funforeq are ca obiectiv educarea copiilor, prin exemple practice si concludente, cu privire la probleme de comunicare, negociere, educatie financiara,  gestionarea timpului, promovare personala.

Mi-as fi dorit ca in copilarie sa imi spuna cineva toate aceste lucruri pe care le-am invatat singura, fiind autodidacta.

Mi-as fi dorit sa fie cineva langa mine care sa fi avut timp sa ma indrume si sa ma sustina in ceea ce fac. Au fost anumite puncte de rascruce din viata mea pe care daca nu le-as fi trait, probabil ca nu m-as fi indreptat catre un domeniu strans legat de copii.  Am realizat ca as putea veni in ajutorul acestora prin cursuri care sa le permita sa vada realitatea din mai multe unghiuri. Asa a luat nastere Funforeq.

Sunt atrasa de copii si am ca background meseria de teaching. In paralel cu predarea limbii engleze, lucrez si in domeniul economic, urmarind in mod constant si studiind indeaproape psihologia copilului.  De  la momentul finalizarii studiilor de masterat, am lucrat in domenii diferite, juridic, desfacere, economic si marketing. In momentul nasterii celui de-al doilea copil, am realizat ca trebuie sa ma desprind cumva de actualul loc de munca si sa ma ocup mai mult de copii mei. Am simtit ca pot fi mult mai utila societatii punand umarul pentru cresterea nivelului de educatie al copiilor romani. Din punctul meu de vedere, se observa cu ochiul liber ca acestia devin din ce in ce mai inteligenti si au nevoie de un alt fel de educatie, prin exemple practice si la subiect.

De ce am ales sa fiu trainer pentru copii?

Cele mai mari realizari ale  vietii sunt copiii. Nu conteaza  acumularea de obiecte, ci doar traiul in conditii civilizate. Cei care au facut multa avere, au donat-o de obicei spre sfarsitul vietii.  Relatiile cu familia si prietenii, dar si cu cei pe care ii vezi poate o data in viata sunt de asemenea importante. Am investit cu placere ani intregi din viata mea pentru a cunoaste cat mai multe lucruri despre cei mici.  Si despre problemele cu care acestia se confrunta. La un moment dat din viata lor, probabil ca le vor fi testate abilitatile pe care le detin.
Am decis sa devin child coach.  Concep cursuri educative pentru copii.  Sunt constienta ca in orice colt al lumii avem nevoie de astfel de oameni care sa fie capabili sa ajute copiii in momentele dificile ale vietii lor.

Chiar daca copilul nu are o problema anume cand ajunge la mine, totusi i se pot dezvolta aptitudini care sa il ajute sa depaseasca problemele ce pot aparea pe parcursul vietii.

A fi trainer pentru copii nu este usor, sunt necesare multiple cunostinte, sacrificii personale si timp investit, dezvoltare personala continua si mult optimism si speranta.

 Misiunea mea este sa ajut copiii sa inteleaga ca au puterea de a-si face viata frumoasa. Este frumos sa aiba incredere in ei, indiferent de circumstante.

Daca doriti sa ne vizitati pe Social Media, vizitati pagina de Facebook Funforeq. Sa auzim de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *