Incearca azi noile cursuri Funforeq!


 Cursurile Funforeq sunt complexe, deoarece cuprind paliere legate de negociere, educatie financiara, inteligenta socio-emotionala, managementul schimbarii si flexibilitate, adaptare si antreprenoriat.  Lista nu este exhaustiva, cursurile find in continuu imbunatatite. In momentul in care cei mici isi vor finaliza studiile, le va fi deosebit de greu daca nu isi vor fi insusit deja aceste abilitati.

Aceste cursuri, practic, invata copilul despre realitatea lumii in care traim. Ele reprezinta baza oricarei educatii, fara ele nu se poate. Persoanele care au succes au facut astfel de cursuri sau au citit foarte mult cu privire la subiectele enumerate mai sus, negociere, comunicare, eq, schimbare, rabdare, etc.

Daca nu esti multumit, poti primi banii inapoi pentru primele doua sedinte. Nu ai nimic de pierdut.


De ce as inscrie copilul la cursuri de dezvoltare personala?

Pentru dezvoltarea inteligentei copilului tau!

La cursuri invatam cum sa gestionam conflictele si cum si cand sa comunicam cu cei din jur pentru a rezolva o problema. Un alt element important al cursurilor este gestionarea sentimentelor dupa momentul producerii situatiei conflictuale. 

Sunt  cursuri de dezvoltare personala pentru copii care ajuta la  constientizarea lucrurilor care au cu adevarat importanta in viata. 
Urmaresc dezvoltarea unui echilibru sufletesc si a simtului responsabilitatii. 
Un alt scop al cursurilor este cresterea ambitiei si a perseverentei copilului in atingerea obiectivelor sale.  


In scoala nu se face suficienta dezvoltare personala

Majoritatea parintilor cauta cursuri de matematica, engleza, romana, care intr-adevar ajuta la dezvoltarea copilului. Insa, cursurile de dezvoltare personala contin elemente care cu greu pot fi insusite in scoala.

De cate ori ati avut nevoie dupa ce ati terminat studiile, de chimie sau fizica sau biologie, sau de vreo integrala? Sigur ca pentru a fi un specialist bun in domeniul tau, sunt necesare astfel de cunostinte, insa  nu este suficient sa fii un bun profesionist. In schimb, comunicarea si a te face inteles de cei din jur sunt abilitati folosite in orice moment. Nu traim singuri, relationam cu cei din jur. De cate ori a fost nevoie sa iti folosesti capacitatea de convingere astfel incat lucrurile sa mearga pe fagasul pe care ti-l doresti? De cate ori a trebuit sa fii creativ ca sa iti rezolvi o problema? De cate ori ai simtit ca nu mai poti face fata presiunii timpului?

Profesorii exceptionali transforma practic materia si in cursuri de dezvoltarea personala

Un profesor de exceptie este constient ca pentru elevul din fata sa, este un model. El stie ca nu este suficient doar sa iti respecti programa, trebuie sa iti aduci aportul mult mai mult. Il va invata pe copil ca a te compara cu cei din jur nu este in regula. Si ca este indicat sa compare evolutia personala actuala cu cea de dinainte. Orice efort cat de mic din partea profesorilor conteaza. Profesorii exceptionali aleg sa cultive relatia cu elevii lor si sa prezinte materia ca pe o poveste, coreland-o in acelasi timp cu situatii din viata de zi cu zi.

Cursurile Funforeq dezvolta gandirea critica si criterii de judecata. Educatia este primordiala, elevul va ajunge astfel un adult echilibrat, care sa isi gaseasca locul in societate. Scopul nostru este ca educatia sa devina o placere, nu o corvoada. Numai asa copiii vor veni cu drag la cursuri si vor reusi sa asmilieze mai multe cunostinte.

Creativitatea, stimulata prin cursuri de dezvoltare personala

Creativitatea este esential sa fie dezvoltata. In general, orice ai face, capacitatea de a fi creativ va fi apreciata. Ea reprezinta cheia dezvoltarii oricarei organizatii. Genetic vorbind, fiecare persoana se naste cu un anumit nivel al creativitatii, pe care si-l poate dezvolta in timp. De asemenea, prin cursuri de dezvoltare personala, copilul invata de ce este ok sa iesi din zona de comfort. De ce este ok sa aderi la noi proiecte. De ce este ok sa inveti lucruri noi. Cele mai bune lucruri ies atunci cand nu te gandesti la ce posibilitati ai pentru a reusi sa faci un anumit lucru.

Un copil cu inteligenta emotionala dezvoltata este un copil echilibrat. Cursurile de dezvoltare personala reprezinta cornetul de inghetata, adica baza, iar restul cunostintelor, inghetata dinauntrul cornetului.