Cum functioneaza sesiunile de child coach si aceste cursuri educative pentru copii?

Cursuri educative pentru copii
“Suntem singurii care ne putem salva. Nimeni altcineva nu poate si nu trebuie. Noi insine trebuie sa ne alegem drumul”.

Aceste cursuri educative pentru copii sunt excelente pentru evolutia psihologica, culturala, emotionala, afectiva a copilului. Incurajam prin urmare cresterea increderii in puterile proprii si purcederea la actiune,  in scopul rezolvarii problemelor. Din pacate, varsta adolescentei este o varsta critica, cu multiple puncte de rascruce in evolutia psihologica a copilului. Sesiunile de pregatire au ca scop reducerea anxietatii si prevenirea depresiei la copii si tineri adolescenti. 

Copiii sunt leaderii propriei vieti, asa invatam prin cursuri educative pentru copii.  Visele lor pot deveni realitate doar daca depun eforturi in acest sens. De asemenea, sunt invatati deprinderi care ii vor ajuta poate in fiecare zi a vietii lor, oriunde ar fi. Orice curs este binevenit in educatia unui copil si din orice experienta are ceva de invatat. 

Daca gasesti un curs educativ pentru copii mai bun, iti dam banii inapoi pentru primele doua sedinte. Misiunea noastra este sa asiguram calitatea la nivel inalt a serviciilor noastre. Ne dorim sa ajungem la cat mai multi copi si sa ii ajutam sa se autodepaseasca. Compara programul nostru de dezvoltare personala cu celelalte si vei constata ca nu vei gasi altul mai bun.

Cursuri educative pentru copii

Celor care fac child coach le pasa de copii. Ei intervin in momente critice, punandu-si la dispozitie toate cunostintele si puterea de convingere pentru a-i fi bine copilului. Puteti citi mai multe pe https://www.kidslifecoachacademy.com    Dupa cum stim, depresia nu inseamna numai tristete accentuata, ci si pierderea vitalitatii. Depresia constituie o amenintare ce poate avea ca rezultat final pierderea vietii.  

Conditiile unui training eficient

Conditiile de reusita sunt doua mari si late: experienta si implicarea 100% a trainerului si  dorinta copilului de a invata. Sigur ca trainerul este acela care ar trebui sa reuseasca sa starneasca curiozitatea cursantului. Pentru aceasta este nevoie de timp pentru cunoasterea reciproca si stabilirea unei relatii de incredere. Cel mai fericit caz este acela in care se depisteaza ce anume ii face cea mai mare placere copilului sa faca. Ce domeniu l-ar implini ca si activitate profesionala pe viitor, pentru ca astfel sunt evitate greselile de genul alegerea proasta a facultatii sau insistentele parintilor de a se pregati strict intr-un anumit domeniu. Domeniu ce se poate dovedi total nepotrivit pentru personalitatea respectiva.

De ce profesorii ar trebui sa se ocupe si de cursuri educative de dezvoltare personala in scoli?

Un loc de munca la care te duci doar pentru asigurarea venitului lunar si care nu iti aduce niciun fel de satisfactie personala, nu duce decat la frustrari, emotii negative, invidii. Ganduri care nu isi au rostul si care pot duce la imbolnavire fizica si /sau psihica cu timpul. In aceasta activitate de lucru cu copiii, suntem direct raspunzatori pentru formarea copilului, din toate punctele de vedere. Nu de putine ori, copiii isi amintesc de profesori chiar si cand ajung la batranete. Pentru ca pe langa mama si tata, ei sunt cei care i-au format si care i-au invatat cum sa isi traiasca viata. Cum sa se ridice dupa ce au cazut si sa o ia de la capat cu ambitie si perseverenta, chiar daca au pierdut totul in acel moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *