Child-coach, util la ce?

Child-coach ajuta la intretinerea sanatatii psihice a copilului tau!

“Poți fi și sărac și bogat în același timp? Este important să fii bogat pentru a avea prieteni?”

“Ce conteaza cu adevarat in viata?”

“Ce sa fac daca o buna parte din colegii mei ma marginalizeaza?”

“Am facut o prostie si imi este teama sa le spun parintilor de teama ca ii voi dezamagi…”

“Nu ma intelege nimeni…”

Fie ca o recunoastem sau nu, copiii nostri au nevoie sa fie ghidati in viata lor. Ei  au nevoie sa primeasca raspunsuri pertinente la problemele cu care se confrunta. Au nevoie sa fie ajutati sa isi gaseasca rezolvarea singuri.  De asemenea, pe langa inteligenta emotionala care se va dezvolta daca participa la aceste cursuri de child-coach, vor dobandi abilitati care ii vor ajuta in viata de zi cu zi.  Vor reusi astfel sa priveasca lumea din jurul lor din mai multe unghiuri.

Prin child-coach invatam copilul sa comunice si sa reuseasca sa exprime corect ceea ce doreste. De multe ori, au dificultati in a se face intelesi. Cursurile cuprind elemente de comunicare non verbala, astfel incat sa se dezvolte capacitatea de “a citi” printre randuri, de a realiza ceea ce gandeste si ceea ce simte interlocutorul.

Cursuri pentru mentinerea optimismului copilului tau!

Opinia copiilor conteaza si implicarea lor este primordiala.  Astfel incat la cursurile noastre alegem sa le cerem parerea. Ne dorim sa ii implicam cat mai mult in proiectele noastre, nu sa le impunem sa faca anumite lucuri.